Cautare

3591 de rezultate pentru "rom telekom financiar nr telefon" (6.08 secunde)
Din martie incolo vei sti clar pe ce te bazezi, pentru ca se ridica ceata care acoperea parcursul tau profesional si implicit pe cel financiar. ... Pe plan financiar nu se anunta schimbari spectaculoase, in afara celor care vor aparea ca o consecinta a semnarii unor noi contracte.
In plus, voi mai discuta unele aspecte de ordin financiar legate de nevoile imediate ale populatiei sinistrate, precum hrana", a spus prefectul Giugea.
Este o saptamana linistita din punct de vedere financiar. ... Bani - Astrele nu tin cu voi saptamana asta, din punct de vedere financiar. ... Bani - Pentru cei nascuti in prima decada lucrurile par sa se stabilizeze din punct de vedere financiar.
Mai mult, pe 30 aprilie, din balanta financiar-contabila a rezultat ca productia neterminata in sera era de 9,7 miliarde de lei, desi pentru aceasta suma nu s-au prezentat documente financiar-contabile pe ciclul de productie.
Oficialii Ministerului Finantelor Publice (MFP) au anuntat recent ca, de la 1 ianuarie, societatile comerciale trebuie sa depuna la fisc, pe langa bilantul financiar, si o nota explicativa in care administratorii vor trece date suplimentare privind activitatea firmei. Masura este reglementata prin ordinul ministrului finantelor publice nr.
Presedintele Organizatiei Bistrita-Nasaud a PDL, deputatul Ioan Oltean, a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa, ca toti cei care vor candida din partea formatiunii pentru un mandat de deputat sau senator vor trebui sa contribuie financiar in campania electorala, iar banii vor fi dati inainte.
Rezultatul financiar al campaniei este negativ, reprezentand suma de 3.735.648 lei. ... PRM a raportat sume egale la venituri si la cheltuieli, respectiv de 1.046.824, 71 lei, asa ca rezultatul financiar al campaniei este 0.
Blocajul financiar, problema-cheieSeful Fiscului doljean spune ca din datele rezultate din prelucrarea chestionarelor reiese o radiografie a mediului local de afaceri.
Adrian Pavlov - director adjunct control in sanatate publica, respectiv Klara Junc, Janetta Toanca si Nina Popa - toti aspiranti ai postului de director coordonator adjunct financiar contabil.
Sase luni pentru redresare Ionel Mantog este de parere ca SNLO are nevoie de o jumatate de an pentru a se redresa din punct de vedere financiar, in conditiile in care se produce pe stoc, iar cererea de lignit scade de la o luna la alta.
Ziarul Financiar informeaza: ... Solicitarea noastra catre Fond a fost sa ramanem in acord inca doi ani pentru ca problemele sa fie realizate", a declarat presedintele Traian Basescu la conferinta "Revenirea Economiei", organizata de Ziarul Financiar.
asteapta de la Guvern detalii privind impactul financiar al comasarii.
Inalti oficiali CE si din 15 state, asteptati la Bucuresti, la conferinta premierilor din grupul "Prietenii coeziunii" Inalti oficiali de la Comisia Europeana si din 15 state sunt asteptati vineri la Bucuresti pentru conferinta la nivel de prim-ministri din statele membre ale grupului "Prietenii coeziunii" pe tema Cadrului Financiar Multianual al Uniunii Europene 2014-2020.
Un sondaj realizat de Consiliul National pentru Intreprinderi Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR) arata ca blocajul financiar, fluctuatia cursului valutar si lipsa comenzilor sunt principalele probleme cu care s-au confruntat intreprinzatorii mici si mijlocii in februarie.
Pentru ca este deja a treia luna de blocaj financiar pentru 21% dintre IMM-uri, reprezentantii Consiliului National pentru Intreprinderile Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR) solicita Guvernului modificarea legislatiei in domeniul contractelor comerciale. Potrivit presedintelui Consiliului, Ovidiu Nicolescu, doar asa se poate evita blocajul financiar.
A treia editie a Targului de bani, organizata de Finmedia, se va desfasura in perioada 18-21 mai la Sala Palatului, propunandu-si sa reuneasca “sub un singur acoperis“ elita financiar-bancara autohtona.
La rindul sau, analistul financiar Gabriel Biris spune ca aceasta exceptie poate fi de un real folos celor care vor sa scape de impozit. ... Analistul financiar spune ca intervalul de trei ani nu va deranja nicicum speculatorii.
BCR Leasing, lider pe piata nationala de leasing a subsidiarelor bancare si membra a celui mai important grup financiar din Romania - Grupul Banca Comerciala Romana -, sarbatoreste cinci ani.
Pentru a grabi procesul de infiintare a culturilor agricole, guvernul a decis, potrivit Ordonantei de Urgenta nr. 25/2006, ca producatorii agricoli sa primeasca sprijin financiar pentru achizitionarea motorinei.
Astfel, clientii societatilor de leasing care achizitioneaza cladiri, terenuri sau autovehicule in sistem de leasing financiar vor plati impozitele aferente acestor bunuri pe toata durata contractului. ... Proiectul de lege aduce completari la notiunile de leasing financiar si leasing operational si clarifica diferentele dintre cele doua tipuri de finantare.
google-analytics.com